Saints Peter and Paul Serbian Orthodox Church

Picnic / Table Tennis Tournament May 2009

Jos jedan predivan suncan dan u Lilburnu na posjedu nase crkve. Poslije svete liturgije odigran je vema vazan turnir u malom tenisu gdje su umjetnici u ovom sportu pokazali da znaju da igraju veoma kvalitetan stolni tenis.
Igrao se playoff bracket elimination sistem na dva stola. Pobijednik turnira je Srebren Preda koji je u finalnom mecu pobijedio Jerkovic Davida sa 2:1 u setovima. Trece mjesto pripalo je Draganu Srbljaninu. Pobjedniku Srebren Predi je zasluzeno pripao pehar za osvijeno prvo mjesto. Drugoplasirani i treceplasirani su takodjer nagradjeni sa vrijednim peharom. Inace turnir je bio odlicno organizovan popracen sa dobrim grilom i picem. Svi su se dobro zabavljali i uzivali igrajuci ping pong. Mislim da je ovo jedan od boljih turnira sa velikim brojem ucesnika. Tridest i dva ucesnika su uzela ucesce na danasnjem turniru. Zahvaljujemo se svima koji su dosli i ucestvovali na turniru kao i onima koji su dosli da gledaju. Kompletan turnir je doniran od strane nasih parohijana a sav profit ce biti doniran nasoj crkvi. Hvala svima.


Ucestvovali su:
Kapetanovic Slavko, Bezbradica Grigorije,Zoran Malic,Igor Vukasinovic, Amanovic Djordje, Tojcic Sasa, Slobodan Droca, Drazen Slovaric, Damir Nikolic, Stojanovic Sandro, Srbljanin Dragan, Srebren Preda, Bjelobrk Zeljko, Erak Gojko, Franjic Momir, Zekic Zeljko, Vecerina Djordje, Jerkovic David, Mrsic Momir, Bratic Radovan, Surla Marijana, Bratic Vanja, Marina Cirilica, Surla Tomislav, Nikola Vukomanovic, Marko Ardalic, Nikic Gordan, Masic Stevo, Srebren Oliver Kapetanovic Aleksandar, Tojcic Dejan, Erak Nikola.