Saints Peter and Paul Serbian Orthodox Church

2007 ST. SAVA PROGRAM

St. Sava Children's Program a great success!

On Sunday January 28th, children of Sts. Peter & Paul presented the annual St. Sava Children’s Program which included recitations of poems about the life and times of St. Sava. The church was filled with anticipation as the children filed in to take their seats at the front. The children did a wonderful job and we should all be very proud of them. The program ended with several musical performances; Sara Lozo on violin, Jovan Brockett on piano and Stefan Brockett also on piano playing the “Scherzo” by Mendelssohn. Everyone in church joined in to sing “Uskliknimo S Ljubavlju” with the children.
I would like to thank all the children for their hard work and wonderful performances and also their parents for helping them prepare for the annual program. It was a pleasure and an honor to prepare and direct the Annual St Sava Children’s Program.

U nedjelju 29. januara djeca nase Crkve su izvela svecani program povodom proslave Svetog Save. Ovaj program je sadrzao recitacije o zivotu Svetog Save i vremenu u kojem je zivio. Atmosfera u Crkvi tokom programa je bila veoma svecana ispunjena iscekivanjem i radoscu djece koja su se trudila da sjednu u prve redove. Djeca izvodjaci priredbe su odlicno odradila svoj posao i trebamo biti veoma ponosni na njih. Svi u crkvi su zajedno sa djecom pjevali “Uskliknimo S Ljubavlju”
Program se zavrsio sa par muzickih tema: Sara Lozo je svirala violinu, Jovan Brockett klavir, a Stefan Brockett je na klaviru izveo “Scherzo” od Mendelssohn-a.
Zahvaljujem se djeci za upornost,ulozen trud i odlicno odradjen posao. Takodje se zahvaljujem i njihovim roditeljima koji su im pomogli da se spreme za ovu priredbu. Imao sam cast i zadovoljstvo da pripremim i vodim ovaj Godisnji Svetosavski program

Simo Tesla
Program Director