Saints Peter and Paul Serbian Orthodox Church

SOFERSKO VECE - Maj 2011


Браћо и сестре,
     Желим да се у име возача организатора Шоферско вече и у своје лично име захвалим свима вама који сте се одазвали нашем позиву и дошли на забаву  и на тај начин помогли да се заједно дружимо, а прије свега да помогнемо нашу цркву гдје смо овом приликом зараду намијенили куповини Крстионице за крштавање дјеце. С обзром да је ово први пут да шофери организују овакав догађај ми вам се извињавамо за евентуалне пропусте, уз обећање да ће мо  следећи пут уложити више труда и напора у организацију, јер циљ возача увијек ће остати исти а то је да радимо на нашем зближавању једних с другима, дружењу и наравно помоћи нашој цркви.  А уједно желим да искористим ову прилику и да позовем све оне возаче који нису, а желе да учествују у нашим будућим окупљањима и организацијама да ми се обрате на 
бр. Тел. 404-772-6705

Још једном хвала свима,
Љубо Радовановић

Одржано је шоферско вече које је организовало Удружење православних шофера из Атланте: Љубо Радовановић , Иван Недељковић, Предраг Јарић, Милош Јовић, Драган Станић, Драгослав Поповић и Милорад Шушњар. Те вечери окупило се око сто парохијана који су уз вечеру уживали у песмама гостујуће Неде Горанчић и Дејана Петровића из Чикага. Сав приход од забаве биће намењен за куповину крстионице у којој ће се вршити света тајна крштења наше деце. Црквени одбор се захваљује свима који су помогли у остварењу овог великог и успешног подухвата који се одржао први пут у нашој парохији. Надамо се да ће идуће године Удружење православних шофера из Атланте поново организовати овакво дружење и на тај начин помоћи нашој цркви.

A fund raiser was organized by our Serbian truck drivers; Ljubica Radovanovic, Ivan Nedeljkovic, Predrag Jaric, Milos Jovic, Dragan Stanic, Dragoslav Popovic, Milorad Šušnjar.
The evening drew over a hundred parishioners who have enjoyed the dinner with guest singer Neda Gorancic and Dejan Petrovic from Chicago. All proceeds from the event will be intended for the purchase of the baptismal font which will be used during the baptism of our children.
The Church board would like to thank everyone who helped in achieving this great and successful event, which was held for the first time in our parish. We hope that next year the Association of Orthodox Truck Drivers in Atlanta will again organize this kind of event for the benefit of our Church.